Goede zaken doen met Brickk

Ook wanneer je een zakenrelatie écht vrolijk wilt stemmen hebben we de oplossing. Niet alleen zijn onze lekkernijen een heerlijk feestje om te krijgen, de verpakking is personaliseerbaar. Dan doe je pas goede zaken!

undefined

Relatiegeschenken

Op zoek naar een lekker relatiegeschenk? Dan ben je bij Brickk aan het juiste adres. We personaliseren de verpakking graag, door bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo er op af te drukken en een door jou geschreven tekst te verstoppen in het pakket. Onze relatiegeschenken hebben altijd een vrolijk design, dus die zijn sowieso een feestje om te krijgen!

undefined

Feestje vieren?

Het vieren van een 10‑jarig dienstverband, verjaardag of het behalen van targets. Er is altijd wel een reden om een feestje te vieren met je collega’s! Onze oliebollen maken zo’n moment extra feestelijk, net als donuts, Keekies en andere lekkernijen (binnenkort verkrijgbaar!). Bestel ze online, wij bezorgen ze bij jou op de zaak.

undefined

Specifieke wensen

Niets is ons te gek. Heb jij speciale wensen of zoek je een product dat niet in onze assortimentslijst staat? Laat het ons weten, we stropen de mouwen in de bakkerij graag op om jouw wensen af te bakken. Stuur ons een e‑mail op hello@brickk.nl.

undefined

Wist je dat Brickk ook een perfecte zakenpartner is?

Brickk begrijpt dat het ook zakelijk gezien heel makkelijk is om niet elke dag naar de bakker te hoeven voor een voedzame kantoorlunch. En geen zorgen, we bakken voor ieder wat wils. Bereid je vast voor op complimenten over het dagelijkse twaalfuurtje!

Vraag een offerte aan

Onze lekkernijen in groten getale op je evenement of bedrijfsborrel? Dat kan geregeld worden! Je kunt al onze producten in grotere aantallen bestellen. Hiervoor vragen we je om je wensen aan te geven in dit offerte-formulier, zodat we een persoonlijke offerte voor je kunnen opstellen.

Brickk’s Broodliefhebbers Blog

Cracker vs. Brood image
Inspiratie blog1 min. leestijd

Cracker vs. Brood

De lekkerste recepten met oud brood image
Inspiratie blog1 min. leestijd

De lekkerste recepten met oud brood

Maak van elke kantoorlunch een feestje image
Inspiratie blog1 min. leestijd

Maak van elke kantoorlunch een feestje

Ontdek meer