Zo lekker is Brickk!

Zoals het een échte bakker betaamt bakken we nog veel meer dan alleen brood! We bakken heerlijke donuts, stroopwafels en Nederlands favoriete Smikkelstollen: ze komen allemaal uit onze bakkerij. En jij bestelt ze simpel en snel hier online. Voor 17:00 besteld? Morgen vers geleverd!

Bekijk het assortiment
Kerstborrel

Een hoop lekkernijen

We hebben een uitgebreid assortiment lekkernijen, zoals donuts, bollen, stollen en stroopwafels, in ons receptenboekje staan. Vul je winkelwagentje met jouw ultieme favorieten. Of kies ze gewoon allemaal!

Smikkelen

Smikkelstollen om je vingers bij af te likken

Onze Smikkelstollen worden volgens authentiek recept gebakken en bevatten een aantal onverwacht lekkere ingrediënten. Om je vingers bij af te likken!

Smikkelstol

We doen het goed in elke situatie

Brickk’s heerlijke baksels doen het goed op elk moment! Extra lekker wanneer er iets te vieren valt, zoals een verjaardag of een jubileum. We hebben lekkere verrassingen voor jong en oud. Benieuwd?

Smikkelstol

Het lekkerste cadeautje

Er is weinig leuker dan het geven van cadeautjes. Aan je oma, die verre vriend, of een zakenrelatie. Het wordt helemaal een feest wanneer het gaat om een gepersonaliseerd, oervers en o-ver-heerlijk cadeautje van Brickk!

Maak kennis met Brickk, de digitale bakker!

Brickk is digitaal, maar hartstikke ambachtelijk. Onze recepten stammen uit 1919 en zijn al jaren favoriet van Nederland! Brickk’s oerverse producten bestel je gemakkelijk online.

Bekijk het assortiment